Wassenaar groet Menterwolde (vervolg)

In de aanloop van de gemeenteraadsverkiezingen hadden Marc Hesp, kandidaat-raadslid voor Menterwolde, en ik, als lijstduwer in Wassenaar, eind 2009 en begin 2010 op onze weblogs een geschreven en soms een gesproken briefwisseling over onze belevenissen in de aanloop naar de verkiezingen. Velen lazen over deze totaal verschillende gemeenten en wat daar in verkiezingstijd in om ging. Wassenaar en Menterwolde hadden weinig gemeen, zo leek het. Afgelopen weken werd de correspondentie tussen Wassenaar en Menterwolde een nieuw leven ingeblazen door het weekblad Binnenlands Bestuur. Op 17 september jl. ging het over de PvdA in Menterwolde, en een week later over de VVD in Wassenaar. Menterwolde groet Wassenaar. The Sequel.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *