Blauwdruk voor Vrede: VN kan Conflict Israël-Gaza oplossen

Duurzame vrede in Gaza   Het aanhoudende gewapende conflict tussen Israël en Gaza heeft geleid tot grote menselijke en economische verliezen. Met de toenemende complexiteit en de religieus geïnspireerde ideologieën die het conflict voeden, lijkt een duurzame oplossing verder weg dan ooit. Echter, een innovatieve en krachtige oplossing kan worden bereikt door een door de Verenigde Naties afgedwongen staakt-het-vuren, gecombineerd met de inzet van een VN-vredesmacht in Gaza. Deze vredesmacht zou niet alleen de orde handhaven, maar ook zorgen voor een periode van stabiel bestuur een breed scala aan stabilisatie- en wederopbouwmaatregelen laten uitvoeren. Hier volgt een betoog voor deze aanpak. De Nederlandse regering zou in de VN dit voorstel kunnen indienen. VN-Gedwongen Staakt-het-Vuren en Inzet van Vredesmacht  Een onmiddellijk staakt-het-vuren afgedwongen door de VN is de eerste essentiële stap. Israel verlaat de Gaza strook. Dit zal de acute vijandelijkheden stoppen en een adempauze

Hoe ook jij kunt afvallen met nieuwe App

Sinds 16 november 2012 ben ik 7,4% van mijn gewicht kwijtgeraakt. Ruim 7 kilo in12 maanden. Geen snel crashdieet, maar héél langzaam. Maar ook waarschijnlijk blijvend. Hoe dat kan? Met een goede motivatie en - hoe kan het anders anno nu - een App. Deze App heet: Fatsecret. Deze applicatie werkt op alle platforms: webbasedandroid, iOS. Het handigste is natuurlijk op je telefoon.

Je kunt met de App alles wat je eet en doet bijhouden. En de app houdt de energieboekhouding bij. Zo weet je elke dag of je in verhouding tot je fysieke activiteiten te veel of te weinig calorieën hebt ingenomen.
En zo wordt je heel bewust van je energiebalans. En als je maar zo nu en dan in de negatieve energiecijfers komt (meer energie verbruikt dan ingenomen) en niet te vaak een energieoverschot hebt, verlies je vanzelf gewicht. Een absolute aanrader.

En na een paar maanden heb je de App ook eigenlijk niet meer nodig, want dan is je nieuwe energiebalans onderdeel van je lifestyle geworden.

De traagheid waarop het is gegaan, kun je in onderstaande gewichtsgrafiek goed zien. Dus je moet wel geduld hebben. :-)

Reacties