Stem D66 nr. 4 Matthijs van Miltenburg

Sinds 1987 ben ik lid van de VVD en ben in verschillende rollen ook actief tot zeer actief in deze partij geweest. Maar ik ga nu toch D66 adviseren!

Allereerst: als je voor de VVD principes bent, moet je natuurlijk gewoon daarop stemmen. Maar als je in meer of mindere mate zwevend bent, dan heb ik de gouden tip: stem op de nr. 4 van D66. Op die plaats staat mijn goede vriend Matthijs van Miltenburg. Hij is sociaal en liberaal, en vooral verstandig. Ik meen zelfs: veel verstandiger dan al die andere D66-kandidaten. En ik ken ‘m al 17 jaar, dus denk ‘m wel een beetje te kennen.

Als je vraagt; waarom D66 en waarom dan deze Matthijs van Miltenburg? Hij is erudiet, spreekt zijn talen, is Brabander, Nederlander en Europeaan (getrouwd met een knappe Fran├žaise), vader van twee tweetalige kinderen, gezellige Bourgondisch, charmant, communicatief. Kent de Europese regelgeving en de Brusselse lobbycircuits uit de praktijk. Kent ook de Haagse ambtenarij.
En – ik herhaal het maar – hij is een vent met enorm veel gezond verstand. Dus stem met je verstand, stem op Matthijs D66 nummer 4.

----
Update: op veler verzoek informatie over mijn eigen stem:


Reacties